Certifikohen 19 gra në parukeri

25.06.2020

Në kuadër të projektit "Fuqizimi i grave dhe të rinjve drejt punësimit në regjionin e Ferizajt dhe Mitrovicës" u organizuan trajnime profesionale për parukeri-estetikë. 19 gra dhe vajza përfunduan me sukses trajnimin dhe janë certifikuar sot gjatë një ceremonie duke respektuar masat mbrojtëse. Ferizaj tani ka edhe 19 vajza dhe gra që janë të përgatitura profesionalisht për tregun e punës.

Caritas Kosova kultivon dhe promovon: Dashuri, Solidaritet dhe Paqe