Filmi RRUGA/THE PATH fiton çmimin “Best Human Rights Award” në: New Your True Venture Film Festival – NYTVFF

07.09.2020

Filmi RRUGA i Caritas Kosova, i prodhuar nga Figurina Film’s me regji të Besim Ugzmajli, ka fituar çmimin “Best Human Rights Award” në: New Your True Venture Film Festival – NYTVFF.

Filmi trajton çështjen e trafikimit të qenieve njerëzore si një plagë globale dhe e vazhdueshme e shoqërisë.  

Caritas Kosova uron dhe falenderon tërë ekipin që ka realizuar filmin. 

Caritas Kosova kultivon dhe promovon: Dashuri, Solidaritet dhe Paqe