Udhëzuesi për organizimin e ngjarjeve të aksesueshme

14.09.2023

A po organizoni një ngjarje? Hapësirë e shkëlqyeshme, interier i shkëlqyeshëm, dritë e shkëlqyeshme, agjendë e shkëlqyer. Dhe gjithçka është e bukur dhe e arritshme? Në rast se nuk e keni dëgjuar, vjeshta në Caritas Kosova do të jetë rreth aksesueshmërisë!

Me kënaqësi të madhe ju prezantojmë Udhëzimet për organizimin e ngjarjeve të aksesueshme, me qëllim që të sjellim përmbajtjen e gjithçkaje që krijoni apo organizoni te personat me aftësi të kufizuara.

Në udhëzimet mund të mësoni:

- Si duket një ftesë për ngjarje dhe regjistrim i aksesueshëm?

 

- Si duket aksesueshmëria fizike në ngjarje?

 

- Si duket komunikimi pa pengesa në ngjarje?

 

- Si të garantojmë siguri për të gjithë!

 

- Përdorni listën e kontrollit për të zbuluar nëse ngjarja juaj është e aksesueshme për personat me aftësi të kufizuara.

 

 Shkarkoni udhëzimet për organizimin e ngjarjeve të aksesueshme nga lidhja:

Caritas Kosova cultivates and promotes: Love, Solidarity and Peace